ДОШКОЛЁНОК - развитие ребенка, подготовка к школе в Киеве

Главная Праздники и традиции Украины Великдень 2014 у Києві: де відсвяткувати


Великдень 2014 у Києві: де відсвяткувати

Великдень 2014 у Києві, як і для всіх православних, припадає на 20 квітня (неділю). Наша афіша свята допоможе вам зорієнтуватися, як спланувати великодні вихідні для всієї родини. До речі, відпочивати ми будемо три святкові дні. А відвідувати великодні заходи можна починати вже з цієї п’ятниці.





•    11-13 квітня 2014 року – виставка "Великодня писанка 2014" – Експоцентр України (колишній ВДНГ). Вам запропонують концертні дитячі виступи, майстер-класи, конкурси, інші розваги.
•    17 квітня – 5 травня 2014 року - театралізовано-мистецьке свято "Фестиваль писанки" - Національний заповідник "Софія Київська". Багатий колорит українського мистецтва об’єднається з духом Великодня, презентуючи вам колекції писанок та інших арт-об’єктів, концерти талановитих колективів та ін.
•    19-21 квітня 2014 року – Парк Київська Русь. Вам запропонують поласувати справжньою княжою паскою, подивитись театральне дійство, трюки на конях та турніри лучників. А 19 та 20 квітня Парк запрошує хлопчиків, чоловіків стати свідками лицарських боїв.
•    20-21 квітня 2014 року – Культурно-розважальний комплекс «Мамаєва Слобода». Ви зможете відвідати всеношне богослужіння (20 квітня, 00:00 – 01:00), освятити паски (20 квітня, 4:30 – 12:00), а потім (21 квітня, 12:00) подивитись обряд «Обливаного понеділка».
•    У дні свята, як і завжди, всіх бажаючих запрошує до себе відомий багатьом Національний музей народної архітектури та побуту "Пирогово".

Святкування Великодня 2014 у київських православних церквах розпочнеться ще 19 квітня – відвідайте всеношне богослужіння на Великдень. Його початок у більшості храмах – о пів на дванадцяту. Освячення пасок, писанок священнослужителі проводять звечора суботи та у неділю.

Не тільки жителі столиці зможуть відсвяткувати Великдень 2014 у Києві. Деякі туркомпанії країни пропонують особливі святкові тури до столиці саме з пасхальною програмою. Авжеж можна просто приїхати до міста, а що саме відвідати, аби відчути особливий дух Великодня, підкаже вам вищенаведена афіша свята.

Проведіть Великдень 2014 у Києві зі своєю родиною – подаруйте душі особливе натхнення! Зі святом вас!
 

Читайте еще на эту тему:

 

Для добавления комментария необходима регистрация и авторизация.

Реклама





Катя,6 лет
Как-то моя сотрудница и по совместительству подруга пришла к нам принять душ (у них не было воды). Дочка увидела грудь моей подруги, а на следующий день на работе крикнула на весь офис, когда подруга зашла:
- А у тети Лены тааааакие сиськииииииии!
Было смешно:)

{loadposition articles_module_1}